Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


<<<<<ŞaVşAtLiYiZ<>BiZ>>>>>
 
AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Buğday Gevreği

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
ahaldabali_sinem
MoDeRaToR
MoDeRaToR
ahaldabali_sinem


Mesaj Sayısı : 52
Kayıt tarihi : 07/12/07

Buğday Gevreği Empty
MesajKonu: Buğday Gevreği   Buğday Gevreği Icon_minitimeÇarş. Ara. 12, 2007 6:27 am

Buna “Fetir” de denir. Buğday unu kaymakla yoğrulur. Hamur, ya poğaça, ya da kete gibi biçimlendirilir. Pilekide pişirilerek sıcak sıcak yenir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Buğday Gevreği
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: YÖRESEL :: Yöresel Yemekler :: Hamur İşleri-
Buraya geçin: