Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


<<<<<ŞaVşAtLiYiZ<>BiZ>>>>>
 
AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Papasela Çorbası

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
ahaldabali_sinem
MoDeRaToR
MoDeRaToR
ahaldabali_sinem


Mesaj Sayısı : 52
Kayıt tarihi : 07/12/07

Papasela Çorbası Empty
MesajKonu: Papasela Çorbası   Papasela Çorbası Icon_minitimeÇarş. Ara. 12, 2007 6:17 am

Sonbaharda yetişen kabaklar kabukları soyulduktan sonra kopmayacak şekilde ince uzun helozon biçiminde bir bıçak yardımıyla doğranır. Köyde uygun bir yere asılarak kurumaya bırakılır. Kışın bu helezonlar küçük küçük doğranarak kaynayan tencerenin içine atlılır. İyice pipşince içerisine bir miktar mısır unu ilave edilir . Ayrı bir tavada hazırlanan yağ biber salça karışımı üzerine dökülür sıcak sıcak servis yapılır
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Papasela Çorbası
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: YÖRESEL :: Yöresel Yemekler :: Çorbalar-
Buraya geçin: