Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


<<<<<ŞaVşAtLiYiZ<>BiZ>>>>>
 
AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Gaviçi (Gaşil,Papa)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
<<<FoRo>>&
Admin
Admin
<<<FoRo>>&


Mesaj Sayısı : 69
Yaş : 33
Kayıt tarihi : 03/12/07

Gaviçi (Gaşil,Papa) Empty
MesajKonu: Gaviçi (Gaşil,Papa)   Gaviçi (Gaşil,Papa) Icon_minitimePaz Ara. 09, 2007 1:28 pm

Mısır veya buğday unu sıcak papa şeklinde pişirilir, ortası açılarak eritilmiş tere yağ veya ayran konur. Kaşıkla alınan papa tere yağ veya yarana bandırırlarak yenir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://savsatliyiz.yetkin-forum.com
 
Gaviçi (Gaşil,Papa)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: YÖRESEL :: Yöresel Yemekler :: Hamur İşleri-
Buraya geçin: