Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


<<<<<ŞaVşAtLiYiZ<>BiZ>>>>>
 
AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Garşo (Ekmek aşı)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
<<<FoRo>>&
Admin
Admin
<<<FoRo>>&


Mesaj Sayısı : 69
Yaş : 33
Kayıt tarihi : 03/12/07

Garşo (Ekmek aşı) Empty
MesajKonu: Garşo (Ekmek aşı)   Garşo (Ekmek aşı) Icon_minitimePaz Ara. 09, 2007 1:22 pm

Bayat ekmek üzerine tercihe göre tere yağlı sos dökülür.Sos, sadece tere yağlı olabileceği gibi, mevsimine ve tercihe göre domates ve soğanlı ay da yoğurtlu da olabilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://savsatliyiz.yetkin-forum.com
 
Garşo (Ekmek aşı)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: YÖRESEL :: Yöresel Yemekler :: Hamur İşleri-
Buraya geçin: