Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


<<<<<ŞaVşAtLiYiZ<>BiZ>>>>>
 
AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Ginkal

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
<<<FoRo>>&
Admin
Admin
<<<FoRo>>&


Mesaj Sayısı : 69
Yaş : 33
Kayıt tarihi : 03/12/07

Ginkal Empty
MesajKonu: Ginkal   Ginkal Icon_minitimePaz Ara. 09, 2007 1:21 pm

Mayalı hamur mantı kıvamında yarım avuç içi büyüklüğünde puf böreğine benzer şekilde açılır ve içine az yağlı kavurma konur, mantı gibi pişirilir.Yoğurtsuz ve üzerine yağ dökülmeden yenir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://savsatliyiz.yetkin-forum.com
 
Ginkal
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: YÖRESEL :: Yöresel Yemekler :: Hamur İşleri-
Buraya geçin: